Skills4Life

Zoek een willekeurige hondencursus op via internet en je komt al gauw uit op gehoorzaamheidscursussen. Hoe je jouw hond moet leren zitten, liggen en blijven.

 

Als we kijken naar wat nu echt belangrijk is in het dagelijks leven, dan komen we gedragsproblemen tegen zoals: tegen mensen opspringen en trekken aan de lijn bij het zien van andere honden. Wat de meeste eigenaren namelijk willen, is dat de hond makkelijk in de omgang wordt.

 

Dus zo nu en dan gezellig mee naar het strand of het terras op. Gewoon rustig andere mensen kunnen passeren of de kinderen ophalen van school. En wat dacht je van al die koeien, paarden en schapen tijdens een wandeling die je tegen kunt komen, of fietsers en joggers....

 

Kortom: onze honden zouden in onze hedendaagse maatschapij mee moeten draaien zonder overlast te bezorgen. Dan is het zitten niet het meest belangrijkst om je hond te leren, want dat kunnen ze van nature al ;-)

 

Tijdens deze workshop leer jij hoe je jouw hond het beste kunt begeleiden in onze drukke maatschappij. Hoe kun je jouw hond leren, dat alles wat je dagelijks tegenkomt normaal is? En wat zou je moeten doen, als blijkt dat jouw hond al die mensen en andere honden niet zo heel prettig vindt? Je leert ook grenzen stellen: niet alleen voor de hond, maar ook voor jezelf. Want is je hond meenemen naar het terras voor jouw hond wel een leuk uitje?

 

 

Na deze 2 uur durende workshop hebben wij jou de basis meegegeven waar jij thuis mee verder kunt zodat jij jouw hond optimaal kunt begeleiden en opvoeden. Niet iedere hond is hetzelfde, en daar houden wij in deze workshop ruimschoots rekening mee!

 

Voor wie is deze workshop:

  • Voor iedereen vanaf 17 jaar oud met 1 hond
  • Honden vanaf 12 weken oud die afdoende zijn gevaccineerd
  • Maximaal 6 honden per groep
  • i.v.m. veiligheid zijn honden die uitvallen aan de lijn niet toegestaan
  • Datum: Zaterdag 28 april van 12.00 - 14.00 uur
  • Tarief: € 35,00