Silence!

 

Wist jij dat honden voor 90 % via  hun lichaamstaal met elkaar en met ons communiceren? En dat wij mensen juist echte praatbeesten zijn? “Zit, zit, …, ga eens mooi zit, nee, nee, neeeee, zit zei ik toch..” Herkenbaar? Onze honden moeten heel vaak raden wat wij nu precies bedoelen. En soms begrijpen ze ons gewoonweg niet. Daar kunnen ze zenuwachtig en erg druk van worden. Maar het kan echt anders.

 

Geloof het of niet, maar elke eigenaar kan met zijn hond leren communiceren zonder woorden. Klinkt als onmogelijk? Absoluut niet. En daar kom je achter in de workshop Silence.

 

Tijdens deze workshop leer je op een andere manier naar jouw hond te kijken. Je maakt kennis met een methode waarbij je op een “hondse” manier met jouw hond een band aan gaat. Je zult merken dat jouw hond leert zonder dat je ook maar een woord hebt gesproken. En wat nog mooier is: jij als maatje van jouw hond leert net zo veel. Het zelfvertrouwen van jouw hond groeit, evenals dat van jou! En je ervaart hoeveel rust het geeft als je op deze nieuwe manier het gesprek aangaat met jouw hond. Hij zal er je dankbaar voor zijn. Want duidelijkheid geeft rust en hij hoeft niet meer te gissen wat je nu precies bedoelt.

 

Ben jij er klaar voor om te leren hoe je dit kunt doen? En ben jij niet bang dat deze manier zelfs een “way of life” kan gaan worden? Neem dan een kijkje in de keuken van onze Silence-workshop en schrijf je in!