Even geduld a.u.b.

Wist je dat honden voor 90% via hun lichaamstaal met elkaar en met ons communiceren? En dat wij mensen juist praatbeesten zijn? "Zit, zit.... ga eens mooi zit! Nee, nee, neeee, zit zei ik toch? ...". Herkenbaar? 

 

Onze honden, maar zeker ook wij eigenaren, kunnen nogal eens ongeduldig zijn. Als wij iets willen dan het liefst nu direct. En als het niet meteen gebeurt wat doen wij dan? Juist... honden gaan dan blaffen of opspringen, wij mensen beginnen instructies te geven :-)

 Om het communiceren in balans te krijgen: hond begrijpt baas en baas begrijpt hond, hebben wij deze workshop voor jullie opgezet.

 

Tijdens deze 2 uur durende workshop leer je op een andere manier naar jouw hond kijken. Je maakt kennis met een methode waarbij je op een "hondse manier" met jouw hond een band aan gaat. En dan kun je zelf ervaren dat je jouw hond dingen kunt leren zonder ook maar 1 woord te hebben gesproken. Jij leert jouw geduld bewaren, jouw hond leert geduld te hebben....

 

Het vertrouwen van jouw hond groeit, evenals dat van jou! En je ervaart hoeveel rust het geeft als je op deze manier het gesprek aan gaat met jouw hond. Hij zal er je dankbaar voor zijn. Want duidelijkheid geeft rust en hij hoeft niet meer te gissen wat je nu precies bedoelt. 

 

Ben jij er klaar voor om te leren hoe je dit kunt doen? En ben je niet bang dat deze manier zelfs een "way of life" kan gaan worden? Neem dan een kijkje in de keuken van "even geduld a.u.b." en schrijf je nu in!

 

Voor wie is deze workshop:

  • Iedereen vanaf 17 jaar oud met 1 hond
  • Alle honden vanaf 12 weken oud en afdoende gevaccineerd
  • Maximaal 6 honden in 1 groep
  • i.v.m. veiligheid zijn honden die uitvallen aan de lijn niet toegestaan
  • Datum: zaterdag 30 juni van 12.00 - 14.00 uur
  • Tarief: € 35,00