Telefonisch consult

privéles hond

Ken je dat? 

Je zit boordevol vragen over jouw hond. Praktische vragen waar je een antwoord op nodig hebt. Die zoek je via internet of je vraagt het je dierenarts. Het liefst neem je een gedragsdeskundige in de arm, maar dat vind je voor nu nog een stap te ver, want dat huisbezoek zie je niet zo zitten. En misschien ben je gewoon al geholpen met een paar goede tips & adviezen.

 

Dan hoef je niet verder te zoeken. Heb jij vragen over het gedrag van jouw hond, dan kun je bij ons een afspraak maken voor een telefonisch consult! Dat is niet alleen veel makkelijker, je bent ook meteen verzekerd van een deskundig advies! Adviezen die op maat gemaakt zijn voor jou en jouw hond.

Dit krijg jij tijdens een telefonisch consult

 • je overlegt met Suzanne/Jany en legt haar jouw vragen voor
 • mogelijk heeft zij ook vragen zodat zij jouw situatie goed in kaart kan brengen
 • soms is aanvullend beeldmateriaal nodig, dat vermeldt zij dan in de mail. Dat beeldmateriaal is voor aanvang van het telefonisch consult nodig zodat zij het gedrag van jouw hond goed kan beoordelen      
 • inzicht in het gedrag van jouw hond (waarom doet hij dat?)
 • advies van Suzanne/Jany voor jou en jouw hond

Zo vraag je een telefonisch consult aan

 1. via bovenstaande knop reserveer jij een telefonisch consult
 2. selecteer een dagdeel dat jou het beste uitkomt
 3. laat jouw gegevens achter en de hoofdvraag die je wilt stellen
 4. jouw reservering is definitief zodra je de betaalpagina hebt doorlopen en je de bevestiging in je mailbox hebt ontvangen (controleer voor de zekerheid jouw spamfilter)
 5. daarna ontvang jij via de mail van Suzanne/Jany een datum en tijd dat ze jou belt
 6. op de afgesproken datum en tijd belt Suzanne/Jany jou en begint het consult

Een telefonisch consult kent een tarief van € 30,00 (inclusief 21% btw) en duurt maximaal 30 minuten. Zorg dat je beschikbaar bent op het tijdstip dat je gebeld wordt door ons. Neem jij namelijk niet op dan volgt er helaas geen restitutie. 

 

Ben je na het consult 100% zeker van je zaak?

 

Dat hangt er van af. Oefenen, tijd, geduld, consequent zijn & jouw doorzettings- vermogen bepalen hoe ver je komt met het advies dat jij van ons hebt gekregen.

 

Soms kan de conclusie na het telefonisch consult zijn dat een huisbezoek nodig is. Het gedrag van jouw hond is dan te complex om telefonisch te ondersteunen. Er is meer informatie en observatie nodig zodat Suzanne/Jany een betere diagnose kan stellen en daarmee een beter plan van aanpak. Maak jij een afspraak voor een live consult of een pakket privélessen? Dan krijg jij € 15,00 korting!

 

Uiteraard is dit niet verplicht! Jij beslist wat jij wel of niet in gang wilt zetten.

 

Bereid je goed voor

 • zorg dat jij alle vragen bij de hand hebt wanneer Suzanne/Jany jou belt. Schrijf je verhaal desnoods op. Zo vergeet je niets. Hou je verhaal kort & bondig, des te eerder komen we tot een oplossing
 • word je verzocht beeldmateriaal aan te leveren? Zorg dan dat je dat uiterlijk 1 dag voor aanvang van de afspraak hebt gedaan. Dat geeft Suzanne/Jany de tijd om de beelden te beoordelen

Telefonisch consult

Selecteer een dagdeel dat jou het beste uitkomt. Je ontvangt na reservering een datum en tijdstip dat Suzanne of Jany jou belt voor het consult. 

€ 30,00