Privéles

privéles hond

Leuk hoor al die groepslessen. Iedere hondenschool biedt ze aan en wij ook natuurlijk. Maar waar jij naar op zoek bent kun je niet echt vinden. 

 

Je hebt een hond die de grote buitenwereld al eng genoeg vindt. Laat staan dat hij zich prettig zal voelen op een onbekend veld tussen vreemde honden & vreemde mensen. Je weet nu al dat je moeilijk zijn aandacht zult krijgen. En het aanleren van nieuwe dingen zal verdraaid lastig worden.

 

Of misschien vind je het zelf niet prettig om in een groep te staan en ben je veel liever in je eigen omgeving. En wil je daar gericht aan de slag met jouw hond. Met oefeningen speciaal voor jou alleen. Je hebt dan fijn alle aandacht van de deskundige en je hoeft niet te wachten op anderen. 

 

En soms zijn de aangeboden tijden voor groepslessen niet ideaal voor jou. Dan zou het toch fijn zijn dat je samen met ons een dag en tijd kunt afspreken die jou wel uitkomt.

Wil jij ook graag les waarbij jij zelf zowel de inhoud als het tijdstip kunt afstemmen met ons? Zodat je jouw wensen kunt bespreken die je een stapje verder brengen in de band met jouw hond? Dan is privéles van Suzanne of Jany de uitkomst.

 

Voordeelbundels Privéles

  • 3 lessen van elk 1 uur 
  • Voor iedere hond vanaf 9 weken oud
  • Onder begeleiding van Suzanne of Jany
  • Met huiswerk per les
  • Tarief € 210,00
  • 5 lessen van elk 1 uur
  • Voor iedere hond vanaf 9 weken oud
  • Onder begeleiding van Suzanne of Jany
  • Met huiswerk per les
  • Tarief € 325,00

* Uurtarief 1 privéles € 75,00 inclusief BTW.

** Kilometervergoeding: binnen een straal van 10 kilometer rekenen wij geen kilometervergoeding. Vanaf 10 kilometer rekenen wij € 0,25 per gereden kilometer.


Ervaring van Marit & Odin


Via mijn ouders en zus had ik positieve verhalen gehoord over Hondenschool De Lijn. Toen ik vorig jaar met mijn puppy Odin een puppycursus wilde volgen was de keus snel gemaakt.

 

Tijdens de eerste groepsles is gebleken dat Odin niet zo goed om kan gaan met te veel prikkels in één keer. Leren in een groep was voor Odin helaas te intensief. In overleg hebben Odin en ik besloten over te stappen naar privélessen. Dit was een uitkomst!

 

De Lijn denkt echt met je mee. En je kan ieder moment van de dag je vragen stellen als je vast loopt. Ik mocht zelf de inhoud van de lessen bepalen. In 3 korte privélessen waren we samen al heel ver gekomen. Daarna hebben we nog extra lessen genomen.

 

Ik heb nu niet alleen een hondje die goed luistert maar ook echt een maatje voor het leven. Ik ben De Lijn dankbaar voor alles wat ze voor mij en Odin hebben gedaan!