Gedragsbegeleiding

gedragsbegeleiding hond

Je worstelt al lange tijd met het gedrag van jouw hond. Gedrag dat echt niet door de beugel kan. Jij hebt er last van, maar jouw hond zelf wordt er ook niet echt vrolijker op. Of misschien wordt jouw hond juist iets te vrolijk waardoor zijn omgeving er hinder van ondervindt.

 

Je bent zelf al aan de slag gegaan met de tips op internet, de adviezen van andere eigenaren en zelfs het advies van je eigen dierenarts. Alle adviezen spreken elkaar ook nog eens tegen en tot nu toe heeft niets echt geholpen. Radeloos word je er van. Een hond hebben had je je echt anders voorgesteld. Dit kan zo niet langer doorgaan.... want geloof ons, het gaat echt niet vanzelf over. Sterker nog, het zal alleen maar erger worden.

Shop niet verder. Wij kunnen jou en jouw hond gericht helpen! Samen met jou gaan we de reden achterhalen waarom jouw hond dit gedrag vertoont. En aansluitend krijg jij van ons gerichte adviezen om dat vervelende gedrag om te buigen naar gedrag dat jij graag ziet. En waar jouw hond ook nog eens meer plezier en voldoening aan beleeft.

 

Een consult vindt plaats bij jou thuis of op locatie. Voorafgaand aan het consult ontvang je van ons een vragenlijst die jij mag invullen. De antwoorden uit deze lijst helpen ons om een goede diagnose te stellen en een Plan van Aanpak te maken (wat kunnen we doen om het gedrag om te buigen dan wel te managen). 


Hoe kunnen we jou helpen?

Jij bepaalt welke hulp jij wilt. We hebben namelijk 3 pakketten voor je samengesteld waaruit jij kunt kiezen. Ieder pakket kent zijn eigen inhoud & tarief. Wat past bij jou?

BASIS

  • consult van c.a. 1,5 uur
  • observeren gedrag hond
  • uitleg oorzaak van gedrag
  • uitleg managementtools & oefeningen
  • je gaat zelf aan de slag 

PLUS

  • het basispakket, aangevuld met:
  • een schriftelijk Plan van Aanpak dat je na het consult ontvangt. Zo heb je naslagwerk en hoef je niet alles zelf te onthouden
  • je gaat zelf aan de slag met het Plan

OPTIMAAL

  • het pluspakket, aangevuld met:
  • Nazorg van 3 maanden. Je hebt dan contact met Suzanne/Jany via de mail/telefoon om de voortgang van je Plan te bespreken. Zo weet je zeker dat je op de goede weg zit.

Schakel échte hulp in. Dan kom je een heel eind verder!

 

Kilometervergoeding:

Binnen een straal van 10 kilometer rekenen wij geen kilometervergoeding. Vanaf 10 kilometer berekenen wij €0,25 per gereden kilometer.


Eigenaren vertellen


Soms ben je zo bezig met het gedrag van jouw hond, dat je het gevoel hebt er helemaal alleen voor te staan.

 

Weet dat je niet de enige bent! Meer eigenaren stoeien net als jij soms met het gedrag van hun hond. Je kunt niet alles weten toch! Daarom zijn wij er voor jou. En andere eigenaren zijn jullie al voor geweest.

 

Lees je mee met hun verhaal?