Recallers

8 groepslessen van elk een uur.

Selecteer hieronder de door jou gewenste cursusdag:

€ 105,00

  • Cursusgroep is vol
Recallers Hondenschool De Lijn

Ken jij die honden? Honden die direct naar hun baas komen rennen wanneer hun baas ze roept? Ook als ze aan het spelen zijn met andere honden. En die daar ook nog plezier in hebben.

Die geen rondjes om hun eigenaar heen rennen en er een spelletje van maken. Of er gelijk vandoor gaan als de riem erbij wordt gehaald. Of de hond die achter konijnen aanjaagt en jij maar wachten totdat hij eens een keer terugkomt. Zo frustrerend!

 

Met Recallers ga jij samen met jouw hond het hier-commando nieuw leven in blazen. Want Recallers is gebaseerd op de geweldige lessen van Susan Garreth. Je leert de juiste timing, de red-zone, welke 

spelletjes geschikt zijn en allerlei oefeningen.

Natuurlijk heb je geen perfect luisterende hond in 8 lessen. Was het maar waar. Daar is echt meer voor nodig. Wel leer je in Recallers stapje voor stapje het juiste fundament te bouwen. En als bonus krijg je een hond die ook in het dagelijks leven veel beter gaat luisteren. Want Recallers werkt op alle niveau's van gehoorzaamheid en zelfbeheersing door. En jij kunt iedere keer weer verder bouwen met ons bouwpakketje van 8 lessen. Zo verzeker jij jezelf er van dat ALS je jouw hond roept hij met kwispelende staart en een spurtgang naar je toe komt rennen. Hond superblij en jij supertrots!

 

inhoud cursus recallers

  • voor honden vanaf 3 maanden oud
  • Maximale groepsgrootte van 6 honden
  • 8 lessen van elk een uur
  • Onder begeleiding van Suzanne of Jany
  • Met huiswerk per les
  • Begeleider van de hond minimaal 18 jaar oud

Heb jij een hond die uitvalt naar mensen of andere honden? Of agressief gedrag vertoont naar mensen of andere honden? Dan is deze cursus niet geschikt. Jullie zijn beter geholpen met de begeleiding van onze Hondencoaches! Ga direct naar ons aanvraagformulier, of klik op de knop hieronder om te lezen hoe wij jou verder kunnen helpen.