Recallers

8 groepslessen van 50 minuten.

Selecteer hieronder de door jou gewenste startdatum (de lessen zijn wekelijks op de geselecteerde dag en tijd):

€ 120,00

  • Cursusgroep is vol

LET OP: Al onze reguliere cursussen hebben een zomerstop gedurende de zomervakantie. Na de zomervakantie hervatten wij de lessen weer. We organiseren wél iedere zondagochtend een zomerschool in week 29 t/m 34.


Inhoud cursus Recallers


Recallers Hondenschool De Lijn

Ken jij die honden? Honden die direct naar hun baas komen rennen wanneer hun baas ze roept? Ook als ze aan het spelen zijn met andere honden. En die daar ook nog plezier in hebben.

Die geen rondjes om hun eigenaar heen rennen en er een spelletje van maken. Of er gelijk vandoor gaan als de riem erbij wordt gehaald. Of de hond die achter konijnen aanjaagt en jij maar wachten totdat hij eens een keer terugkomt. Zo frustrerend!

 

Met Recallers ga jij samen met jouw hond het hier-commando nieuw leven in blazen. Want Recallers is gebaseerd op de geweldige lessen van Susan Garreth. Je leert de juiste timing, de red-zone, welke 

spelletjes geschikt zijn en allerlei oefeningen.

Natuurlijk heb je geen perfect luisterende hond in 8 lessen. Was het maar waar. Daar is echt meer voor nodig. Wel leer je in Recallers stapje voor stapje het juiste fundament te bouwen. En als bonus krijg je een hond die ook in het dagelijks leven veel beter gaat luisteren. Want Recallers werkt op alle niveau's van gehoorzaamheid en zelfbeheersing door. En jij kunt iedere keer weer verder bouwen met ons bouwpakketje van 8 lessen. Zo verzeker jij jezelf er van dat ALS je jouw hond roept hij met kwispelende staart en een spurtgang naar je toe komt rennen. Hond superblij en jij supertrots!

 

Details van de cursus:

  • voor honden vanaf 3 maanden oud
  • Maximale groepsgrootte van 6 honden
  • 8 lessen van elk een uur
  • Onder begeleiding van Suzanne of Jany
  • Met huiswerk per les
  • Contact met je eigen instructeur via een whatsapp-groep
  • Begeleider van de hond minimaal 17 jaar oud

Heb jij een hond die uitvalt naar mensen of andere honden? Of agressief gedrag vertoont naar mensen of andere honden? Dan is deze cursus niet geschikt. Jullie zijn beter geholpen met de begeleiding van Suzanne & Jany! Ga direct naar ons aanvraagformulier, of ga naar onze support om te kijken hoe wij je kunnen helpen.


Pluto, kom hier!


Je roept je een ongeluk. Maar naar je toe komen rennen ho maar! 

 

Er zijn ook zoveel afleidingen te vinden in onze mensenwereld. Het is knap lastig voor jouw hond om de juiste keuze te maken.

 

Daarom hebben we een blog voor je geschreven met 5 stappen naar een goed -hier- commando. Dan kun jij al oefenen.

 

Veel plezier!