Lifeskills

Groepscursus van 5 lessen van elk één uur

€ 75,00

  • Cursusgroep is vol
Lifeskills Hondenschool De Lijn Suzanne Heukels

We hebben allemaal bepaalde verwachtingen van onze honden zodra we besluiten er eentje in ons gezin op te nemen. 

 

Zo vinden we het bijvoorbeeld vanzelfsprekend dat ze in onze drukke maatschapij leren leven. Dat dit kan,  is allemaal te danken aan het enorme aanpassingsvermogen van onze honden. Geen enkel dier kan zich zo goed aanpassen als de hond.

 

Kijk je echter om je heen, dan zie je veel honden die moeite hebben met die aanpassing. Honden die wegduiken van voorbij rijdende auto's, fietsers & joggers bespringen of besluipen, onrustig zijn op het terras en opspringen naar mensen op straat.

 

Niets is zo vervelend als je te moeten schamen voor het gedrag van jouw hond. Of je moedeloos te voelen omdat je echt niet weet hoe je het deze keer moet aanpakken. Bovendien verwacht de maatschapij tegenwoordig dat iedere hond DE meest sociale hond van Nederland is. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In de cursus Lifeskills krijg jij handvaten mee om jouw hond te leren omgaan met deze alledaagse situaties.

 

En jij leert rekening te houden met het wezen hond. Want laten we eerlijk zijn, we kunnen dan wel zoveel van onze honden verwachten; zij mogen van ons verwachten dat ze de kans krijgen om zich ook als hond te mogen gedragen. Het is aan ons om de individuele hondse eigenschappen te (h)erkennen.

inhoud cursus lifeskills

  • Voor honden vanaf 6 maanden oud
  • Maximale groepsgrootte van 4 honden
  • Onder begeleiding van Suzanne & Jany
  • Met huiswerk per les
  • Begeleider van de hond minimaal 18 jaar oud

Heb jij een hond die uitvalt naar mensen of andere honden? Of agressief gedrag vertoont naar mensen of andere honden? Dan is deze cursus niet geschikt. Jullie zijn beter geholpen met onze Support! Ga direct naar ons aanvraagformulier, of klik op de knop hieronder om te lezen hoe wij jou verder kunnen helpen.