Kind & Hond samen

DE cursus voor Kind & Hond samen! 

Selecteer hieronder de door jou gewenste cursusdag:

€ 85,00

  • Cursusgroep is vol

Ben jij graag samen met jouw hond? Iedere dag spelen of bankhangen voor de tv. En misschien laat je hem zelf al uit! En heel eerlijk? Jij gaat liever met jouw hond op pad, dan dat je huiswerk maakt, toch?!

 

Dan hebben wij iets super leuks voor jou!

Meedoen aan onze Kind & Hond cursus. Samen met jouw hond volg jij de lessen. En tijdens deze lessen leer je commando's, leuke spelletjes en heel misschien gaan we ook nog spannende toestellen doen. Hoe vet is dat!

Welke toestellen? Wat dacht je van de tunnel, de kattenloop en heuse hordes?!

Thuis ga je ook gezellig bezig met jouw hond, want je krijgt jouw eigen werkboek. En in dat werkboek staan vragen over jouw hond die jij zelf mag invullen én een quiz! En met die quiz win je misschien wel een prijs... Hoe tof is dat!

Je mag ook nog iets leuks gaan bedenken tijdens de cursus. Iets waar je mee op Facebook kunt komen! Spannender kunnen we het écht niet voor je maken...

 

Jouw ouders krijgen van ons een E-book zodat zij ook eens wat huiswerk hebben.  In het E-book hebben wij voor jouw ouders tips & adviezen geschreven. En met de kennis die ze dan hebben, kunnen ze rustig blijven ademhalen als jij met jouw hond samen bent. Jij zorgt daar zelf wel voor.  Hebben we dat goed geregeld of niet?

 

Ben jij al lekker enthousiast en wil je het liefst nu al beginnen? Schrijf je dan snel in. Wel samen met één van jouw ouders/verzorgers doen hoor. Dat vinden wij prettig. Want er zijn wel een paar dingetjes die belangrijk zijn voordat je je inschrijft.

 

Voorwaarden:

  • Je mag meedoen als je tussen de 9 en 16 jaar oud bent
  • 1 hond per kind
  • 1 volwassen begeleider aanwezig tijdens de les (ouder of verzorger)
  • Maximaal 6 deelnemers per groep
  • Omdat we met verschillende kinderen en hondenrassen in 1 groep zitten is het van belang dat de hond sociaal vriendelijk is naar zowel honden als mensen. Zo houden we het veilig tijdens de les.

Inhoud van de cursus:

  • 5 lessen van elk 45 minuten op ons trainingsveld
  • jouw eigen werkboek en handouts om mee te werken
  • ons E-book 'Kind & Hond samen' voor jouw ouders 
  • en iedere week huiswerk, maar wel héééééééél leuk huiswerk!

Heb jij een hond die uitvalt naar mensen of andere honden? Of agressief gedrag vertoont naar mensen of andere honden? Dan is deze cursus jammer genoeg niet geschikt. Dan ben je beter geholpen met onze Support! Ga direct naar ons aanvraagformulier, of klik op de knop hieronder om te lezen hoe wij jou verder kunnen helpen.