Hufterproof

Groepscursus 8 lessen van elk één uur

€ 100,00

  • Plaatsen beschikbaar
Hufterproof Hondenschool De Lijn Suzanne Heukels

Een reactie van één van de deelnemers aan Hufterproof:

 

"Ik vond Hufterproof een echte aanrader. Mijn baas weet nu veel beter hoe hij mij moet beschermen tijdens de wandeling.

 

Ik vind het geweldig leuk om met mijn baas op stap te gaan. Daar kijk ik de hele dag naar uit. Maar altijd kom ik wel een collega-viervoeter tegen die helemaal uit zijn dak gaat tegen mij. Of ze gaan als een dolle te keer aan de riem, of ze blaffen en grommen aan de riem. En geloof me, dat is niet altijd even prettig. Want ook zonder vechtpartijen gebeurt er vaak al zoveel op straat dat ik daarvan in de stress kan schieten.

 

En wat dacht je van die buikschuivers? Die honden die al op afstand op hun buik gaan liggen om mij te begroeten? Zie daar maar eens normaal langsheen te lopen.

 

Eerst loste ik het zelf op tijdens het wandelen. Dan ging ik maar raar terug doen aan de riem. Of ik viel ook uit aan de riem. Maar ja, dan werd de baas weer boos op mij! Daarom ben ik echt blij dat mijn baas en ik samen de cursus Hufterproof hebben gevolgd. Hij weet nu waar hij op moet letten als we andere honden tegenkomen. Hij begrijpt nu hoe ik laat blijken dat ik iets eng vind en hij weet nu hoe hij mij moet beschermen tegen die honden. En ik.... ik hoef het zelf niet meer op te lossen. Dat doet mijn baas voor mij".

 

Hufterproof

  • voor alle honden vanaf 6 maanden oud
  • maximale groepsgrootte van 6 honden
  • onder deskundige begeleiding van Suzanne
  • met huiswerk per les
  • eigenaar (begeleider hond) minimaal 18 jaar oud

Heb jij een hond die uitvalt naar mensen of andere honden? Of agressief gedrag vertoont naar mensen of andere honden? Dan is deze cursus niet geschikt. Jullie zijn beter geholpen met onze Support! Ga direct naar ons aanvraagformulier, of klik op de knop hieronder om te lezen hoe wij jou verder kunnen helpen.