PuberFun

Geschikt voor honden vanaf 6 maanden tot 2 jaar oud.

Selecteer hieronder de door jou gewenste startdatum (de lessen zijn wekelijks op de geselecteerde dag en tijd):

€ 125,00

  • Beperkte plaatsen beschikbaar

Fun

Geschikt voor honden vanaf 2 jaar oud. 

Selecteer hieronder de door jou gewenste startdatum (de lessen zijn wekelijks op de geselecteerde dag en tijd):

€ 125,00

  • Plaatsen beschikbaar


Inhoud cursus Fun


Wat voor leuks kun je nou toch doen met je hond?

Die basiscursussen heb je al afgerond, of de samenwerking met jouw hond is zo optimaal, dat je op zoek bent naar een leuke activiteit. Nog meer tijd samen doorbrengen én oefeningen krijgen die je thuis ook zou kunnen doen. Een cursus waarbij je zelf in actie mag komen!

 

Dan zit je bij Fun! helemaal goed!

Zoals de cursusnaam al doet vermoeden staat plezier voorop. Door samen op een gezellige en ontspannen manier bezig te zijn, investeer je nóg meer in de band met je hond. En een klein geheimpje: met onze spelletjes raakt jouw hond niet alleen voldaan, ze leren er ook nog een van! Het zelfvertrouwen groeit.

 

Je gaat aan de slag met toestellen, leuke (denk)spelletjes, trucjes en een snuifje gehoorzaamheid. Lekker afwisselend en alles behalve saai. De cursus is geschikt voor alle honden vanaf de leeftijd vanaf 6 maanden. Of je nu een zeer actieve hond hebt of een hond die graag zijn tijd neemt.

 

Belangrijk is wel dat je samen een basiscursus hebt afgerond, bij ons of een andere hondenschool. Of dat jullie samenwerking als zodanig is dat jij en jouw hond zich goed kunnen concentreren op een oefening.

Details van de cursus:

  • Voor eigenaren die samen met hun hond willen leren & plezier in het dagelijks leven willen hebben.
  • Deelnemende honden vanaf 6 maanden oud (PuberFun) en vanaf 2 jaar oud (Fun)
  • Honden die een basiscursus hebben afgerond óf honden en eigenaren die bij afleiding ook kunnen samenwerken
  • Maximale groepsgrootte 6 deelnemers
  • 10 lessen van elk 50 minuten
  • Begeleider van de hond minimaal 18 jaar
  • i.v.m. de veiligheid zijn honden die uitvallen aan de lijn niet toegestaan.

Heb jij een hond die zich moeilijk kan concentreren tijdens een les? Dan ben je beter geholpen met Privélessen op ons trainingsveld. Zo kun je jouw hond stap voor stap laten wennen aan een groepscursus.

 

Heb jij een hond die uitvalt aan de lijn? Schakel dan de begeleiding in van Suzanne & Jany . Zij zullen jou en jouw hond helpen om meer rust en ontspanning te krijgen wanneer jullie aangelijnd wandelen.


Wij ademen hond


Wij zijn KNETTERgek op honden. En we weten ook best veel over honden. Je weet nooit genoeg. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken.

 

Wij hebben ook graag plezier. Net als honden. Zonder plezier en de nodige humor is het maar een saaie boel. En dat vinden honden ook :-). Onze blogs zijn niet alleen leerzaam, ze bevatten ook een belangrijke boodschap.

 

Lees je mee?