Focus

Groepscursus met aandacht voor elkaar! € 75,00

 

€ 75,00

  • Cursusgroep is vol
Focus Hondenschool De Lijn Jany Geldof

"Hij is alleen maar met zijn omgeving bezig", "hij let nooit op mij als we gaan wandelen" of "hij loopt alleen maar zijn neus achterna"....

 

Als je dit herkent, dan vind jij de wandelingen met jouw hond waarschijnlijk veel minder leuk dan je in eerste instantie had voorgesteld. En zou je het graag anders zien.

 

Wij weten hoe lastig het kan zijn om de juiste manier te vinden om de aandacht van je hond te krijgen. Zelf hebben wij deze uitdaging ook gehad met onze honden (en soms nog).

We mogen dan wel instructeurs zijn en weten hoe honden leren, maar iedere hond is uniek, en iedere hond heeft zijn eigen motivatie om iets te doen of juist niet te doen.

Elke relatie begint met oogcontact. Met aandacht voor elkaar. En vanuit die aandacht kun je verder bouwen aan iets moois. Dit werkt zo bij mensen maar ook bij honden. Voor jouw hond krijg je met de cursus Focus de basis aangereikt voor echt contact. Met Focus leg jij een super fundament voor alle gehoorzaamheid. 

 

Samen met jou gaan we kijken wat werkt voor jou en jouw hond. Hoe kun jij jouw hond motiveren om te kiezen voor jou. Ongeacht waar jullie zijn. Want heb je eenmaal die goede basis gelegd, dan kun jij verder bouwen. En zul je zien dat jullie zoveel meer plezier aan elkaar gaan beleven.

Inhoud cursus Focus

  • Voor honden vanaf 3 maanden oud
  • Maximale groepsgrootte van 6 honden
  • Onder begeleiding van Jany
  • 6 lessen van een uur
  • Met huiswerk per les
  • Begeleider van de hond minimaal 18 jaar oud

Heb jij een hond die uitvalt aan de lijn naar mensen of andere honden? Of agressief gedrag vertoont naar mensen of andere honden? Dan is deze cursus niet geschikt. Jullie zijn beter geholpen met onze Support! Ga direct naar ons aanvraagformulier, of klik op de knop hieronder om te lezen hoe wij jou verder kunnen helpen.