AL onze groepslessen staan op dit moment stil i.v.m. de lockdown. Reserveren is even niet mogelijk. Honden leren 24 uur per dag. Dus waarom wachten tot na de lockdown? Start effectief met ons Online programma Simply the Best.


Balanceren kun je leren

6 groepslessen van elk een uur.

Selecteer hieronder de door jou gewenste cursusdag:

€ 105,00

  • Cursusgroep is vol

Inhoud cursus Balanceren


Je wil graag iets meer met jouw hond. Als voorbereiding op een sport, als revalidatie, voor je oudere hond of gewoon om samen lekker bezig te zijn. 

 

Met balans oefeningen zal jouw hond een groter bewustzijn van het eigen lichaam ontwikkelen. Hierdoor zullen zijn zelfvertrouwen en concentratievermogen groter groeien.  Balanceren is daarmee uitermate geschikt voor de onzekere honden.

 

Jij leert jouw hond op de juiste wijze begeleiden en sturen, want balanceren vraagt nogal wat van het lichaam. Met rust en zelfbeheersing worden de oefening doorlopen waarbij jullie samenwerking een belangrijke rol speelt.

 

Naast het werken aan de balans en coördinatie van jouw hond werk je ook aan spierkracht & conditie.

 

Details van de cursus:

  • Maximaal 6 deelnemers
  • Begeleider van de hond dient minimaal 18 jaar oud te zijn
  • Leeftijd hond vanaf 12 weken oud (pups krijgen aangepaste oefeningen)
  • Deskundige begeleiding
  • 6 praktijklessen
  • Tarief € 105

Heb jij een hond die zich moeilijk kan concentreren tijdens een les? Dan ben je beter geholpen met Privélessen op ons trainingsveld. Zo kun je jouw hond stap voor stap laten wennen aan een groepscursus.

 

Heb jij een hond die uitvalt aan de lijn? Schakel dan de begeleiding in van Suzanne & Jany . Zij zullen jou en jouw hond helpen om meer rust en ontspanning te krijgen wanneer jullie aangelijnd wandelen.