Simply The Best!

Wij hebben Simply the Best gemaakt zodat jij en jouw hond samen lol gaan hebben. Puur plezier voor allebei. En vanuit dat plezier leg jij een stevige basis in het contact met jouw hond. Snel, leuk en efficiënt.

 

Tien superleuke spellen

Simply the Best beslaat 10 superleuke spellen die je altijd & overal met elke hond kunt spelen. Elk spel duurt maximaal 10 minuten. We leggen het aan je uit door middel van een instructiefilmpje & tekst. Filmpje gezien? Starten maar!

 

Spelen met maximaal resultaat

Jij en je hond gaan veel plezier beleven aan de spellen. En je hond wordt ook nog eens lekker moe. En elke dag 10 minuten Simply the Best spelen met je hond heeft nóg meer voordelen:

 • Yes, jouw hond heeft meer aandacht voor jou 
 • Yes, jullie worden een nog beter team
 • Yes, je hebt nog beter contact met elkaar

Binnen 20 dagen beter contact met jouw hond

Het gevolg van dit alles? Jouw hond wandelt rustiger aan de lijn én let beter op jou wanneer hij los loopt van de lijn. Gaaf toch? En dat alles gewoon met zijn eigen brokken. 100% Kwispelgarantie! 

Deze deelnemers gingen je voor:

John Heuvel met Flatcoat Fiko:

"Een creatief en mooi alternatief voor live lessen! De online training is leuk opgezet met filmpjes en tekstuele uitleg. Vrij gemakkelijk om zelf mee aan de slag te gaan. Er is nu merkbaar meer contact met onze Fiko."

 

Kees van der Velden met Mechelse Herder Doris:

"Doris en ik hebben veel plezier beleefd aan de online cursus. We spelen de spelletjes nog elke dag. Het leukst vindt zij de spelletjes waar ze achter mij aan kan rennen en het vangspel! Niks dan lof voor de cursus."

 

Chantal Dekkers met kruising Pincher Chihuahua Puk:

"De uitleg is prima! Wat ik vooral erg fijn vind is dat ik altijd toegang heb en dus de lessen kan volgen wanneer het ons uitkomt."

 

Linda Bogaerts met Mini Schnauzer Siemke:

"Er is één en al aandacht voor mij. Siemke vindt de spelletjes geweldig! Ze is een lastige eter maar als we door de kamer rennen worden de brokjes ineens een stuk lekkerder! Siemke blij ik blij!"

 

Ida van Soest met Corgi Pit-tah:

"Duidelijk, simpel en goed uitvoerbaar! Waardoor de drempel én de lat niet te hoog liggen."

 

Tamara Koks met Podenco Delta:

"Superleuke, duidelijke en enthousiaste filmpjes die aanstekelijk werken! Een hele fijne manier van les krijgen. Ik kon alles op mijn eigen tempo doen én op tijden dat het mij uitkwam. Het belangrijkste: Delta vond het leuk om samen bezig te zijn. De spellen blijven we regelmatig doen, goed voor onze band!"

 

Teddy Vink met Boomer Rakker:

"Leuke spellen voor binnen én buiten!  Het is lastig om mijn bejaarde Rakker genoeg beweging te geven nu hij niet meer de energie heeft om ver te wandelen. Met de spellen hebben we veel plezier gehad. Afgestemd op de energie van mijn hond. Wat een enthousiasme! Resultaat: hond blij & voldaan."  

Alle pluspunten voor je op een rijtje:

 • Fun! Tien superleuke spellen die je gegarandeerd veel plezier zullen opleveren!
 • Samen spelen = samen interactie = samen genieten = meer aandacht van je hond voor jou!
 • De spellen zijn eenvoudig. Iedereen in huis kan ze samen met de hond spelen.
 • De spellen zorgen er voor dat jouw hond beter op jou let tijdens het loslopen. Ook gaat hij beter aan de lijn lopen.
 • Regen of zon, thuis of op de camping: jij kunt meteen aan de slag met ons online programma.
 • Speel de spellen wanneer het jou het beste uitkomt.
 • Je gebruikt het dagelijks portie voer van jouw hond. Slechte eters worden enthousiast om wél te gaan eten. Zorgen of je hond te dik wordt, kunnen overboord. Je gebruikt enkel zijn eigen brokken. 
 • Jouw hond wordt lekker moe in zijn bovenkamer. Dat is handig als je even een keer minder tijd hebt.
 • Heb je vragen, dan kun je die stellen via het speciale berichtensysteem in ons online programma. We've got your back!

€59,90

Klik op de knop -Ik wil Simply the Best- en begin vandaag nog!

 

Liefs Suzanne & Jany


Commentaren: 11
 • #11

  Hondenschool De Lijn (woensdag, 06 januari 2021 09:35)

  Hallo Milly, het programma is zeker geschikt voor minder valide honden! Juist omdat je ze in huis (en tuin) kunt spelen. Zo kun je de hond het tempo laten bepalen zonder allemaal afleidingen om jullie heen. En je hebt onbeperkt toegang tot de spellen wanneer ze allemaal zijn vrijgegeven na 20 dagen. Dus jij bepaalt zelf wanneer je ze speelt zodat je jouw hond een dag (of meer) rust kunt geven. Weet jij voldoende? Lieve groet Suzanne & Jany

 • #10

  Milly Kok (donderdag, 24 december 2020 18:33)

  Kan deze cursus ook gedaan worden door een minder valide/gehandicapte persoon? De beschrijving is zo vaag...

 • #9

  Jacqueline, Senna & Lucy (maandag, 16 november 2020 11:38)

  Ik vond de cursus echt super leuk! En niet alleen Lucy en Senna hebben ervan genoten.
  Sommige spelletjes spelen we wat vaker dan andere (nog steeds natuurlijk).
  Maar we wisselen lekker af met de spelletjes, zo is het elke dag een verrassing welk spelletje we spelen. Ik zou zeggen meer van deze dingen zijn welkom

 • #8

  Ingrid en Ollie (dinsdag, 20 oktober 2020 15:46)

  Super leuk en duidelijke uitleg! Super gedaan ladies!

 • #7

  Emiel & Bickel (dinsdag, 20 oktober 2020 15:45)

  De opdrachten waren creatief en zeker leuk voor ons al moet ik wel zeggen dat Bickel het snel door had hoor.
  Wij breiden de opdrachten nu uit met de sessies in het bos en in de polder, ook leuk. Het interactieve cursuselement kwam goed tot zijn recht Suzanne. Leuk om in deze lastige tijd dan toch goed in te spelen op de situatie, knap stukje werk hoor. Daar mag je weer trots op zijn met elkaar.

 • #6

  Nancy en Bengel (woensdag, 26 augustus 2020 15:08)

  De cursus was een leuke opfrissen. We hebben weer heel veel plezier gehad en nog steeds!

 • #5

  Ine Tims en Adinda (dinsdag, 25 augustus 2020 15:37)

  Het was heel leuk om jullie digitale spel Simply the best te doen met onze honden. Duidelijke uitleg en voorbeelden. Heb nu 2 honden vol adoratie bij me lopen. Het vergt ook de nodige concentratie van de honden wat heel gunstig was voor het energieverbruik tijdens de warme dagen.

 • #4

  Liesbeth met Tygo (donderdag, 20 augustus 2020 15:00)

  Tygo, onze schrokker, heeft leren kauwen door de spellen. Tijdens de hittegolf hebben we vooral het spel voor ontwikkeling van zijn zelfbeheersing met hem gedaan. Voer vangen en het zoeken naar verstopt lekkers. Overall beeld: leuke opzet met het krijgen van een mail om de 2 dagen. Goede uitleg verstrekt door filmpjes. En ook fijn om aan het einde extra tips te krijgen voor na de 20 dagen.

 • #3

  Marita Rodriguez met Ramos (woensdag, 19 augustus 2020 23:36)

  Zeer goed cursus. Ramos is een pup die zeer snel is afgeleid. Ik vind deze cursus goed om meer aandacht van je hond te krijgen. Zelfs Bobby, onze Roemeen is erg enthousiast. Ik krijg veel makkelijker contact, met beide. Ik zou deze cursus zeker adviseren aan mensen die wat lastiger de aandacht van hun hond krijgen en een vrolijke gemotiveerde hond willen.

 • #2

  Marion van Rooij met Bobby (woensdag, 19 augustus 2020)

  Wat een ontzettend leuke oefeningen! En ook zo gezellig uitgelegd in woord en beeld. Met veel enthousiasme wat maakt dat je meteen wil beginnen. Dank voor deze mooie oefeningen, ik ga ze zeker nog regelmatig doen.

 • #1

  Chris Janssen met Cato (dinsdag, 18 augustus 2020 21:23)

  De spellen voegen echt wat toe aan het verbeteren van de aandacht van de hond voor de baas. De manier waarop jullie gefilmd hebben vind ik echt leuk: je kunt zien dat jullie er zelf ook van genieten. Conclusie: een geslaagde, leuke cursus!