Een goed team van hondenexperts

Suzanne Heukels

Als grondlegger van De Lijn is Suzanne de drijvende kracht achter alles wat met opleiding, organisatie en ontwikkeling te maken heeft. Jaren geleden heeft ze haar hart verpand aan honden toen ze een ernstig verwaarloosd zwerfhondje tijdens haar vakantie in Griekenland tegenkwam en alles in het werk stelde om hem mee naar Nederland te krijgen. Puck is ruim 12 jaar geworden. Haar persoonlijke missie is om zoveel mogelijk mensen te bereiken bij het delen van haar kennis, zodat iedere hondeneigenaar een goede baas wordt. Hierbij is het minstens zo belangrijk dat de eigenaar ook oog krijgt voor het welzijn van de hond. Onder haar leiding werken alle instructeurs met positieve trainingsmethoden. Zij streeft ernaar niet de hond op te leiden, maar de baas - zodat deze een goede basis en voldoende kennis van zaken heeft om alle situaties met zijn of haar hond aan te kunnen. 

Jany Geldof

Als hoofd-HUS is Jany de gedoodverfde favoriet van alle honden die dagelijks door haar worden opgehaald voor de uitlaatservice en daarnaast ook groepslessen volgen op zaterdag. Geen hond is veilig voor haar charmes.

Naast de HUS doet Jany samen met Suzanne de gedragsbegeleidingen en privélessen. Jany is met haar creatieve ideeën een van de drijvende krachten van de ontwikkeling van De Lijn. 


Karen Mulder

Er is niets wat Karen niet ziet. Van mensengedrag en hondengedrag tot de interactie tussen hen beiden, Karen merkt het op en gaat ermee aan de slag.