Een goed team van hondenexperts

Suzanne Heukels

Als grondlegger van De Lijn is Suzanne de drijvende kracht achter alles wat met opleiding, organisatie en ontwikkeling te maken heeft. Jaren geleden heeft ze haar hart verpand aan honden en alles wat daarmee te maken heeft. Haar persoonlijke missie is om zoveel mogelijk mensen te bereiken bij het delen van haar kennis, zodat iedere hondeneigenaar een goede baas wordt. Onder haar leiding werken alle instructeurs met positieve trainingsmethoden. Zij streeft ernaar niet de hond op te leiden, maar de baas - zodat deze een goede basis en voldoende kennis van zaken heeft om alle situaties met zijn of haar hond aan te kunnen. 

Jany Geldof

Als hoofd-HUS is Jany de gedoodverfde favoriet van alle honden die dagelijks door haar worden opgehaald voor de uitlaatservice en daarnaast ook groepslessen volgen op zaterdag. Geen hond is veilig voor haar charmes en daardoor Jany nooit veilig voor een knuffelaanval in de rug.

Naast de HUS doet Jany samen met Suzanne de gedragsbegeleidingen en privélessen. Jany is met haar creatieve ideeën een van de drijvende krachten van de ontwikkeling van De Lijn.  

 

Els Geurts

Als trainer in hart en nieren is het moeilijk om je niet te bemoeien met lesplannen, lesopbouw en kritische succesfactoren. Gevraagd of ongevraagd, de mening van Els is altijd een toevoeging, zowel voor De Lijn als voor de individuele cursist.

 

Geen klus te groot, geen pup te klein; de allerjongste minipups zijn bij Els in goede handen en worden onder haar leiding een echte kameraad voor de baas. 


Karen Mulder

Er is niets wat Karen niet ziet. Van mensengedrag en hondengedrag tot de interactie tussen hen beiden, Karen merkt het op en gaat ermee aan de slag. Een absolute kei in één op één begeleiding.