Puppycursus

Pups leren razendsnel. Zowel gewenste als ongewenste dingen. Deze belangrijke periode moet je volop gebruiken om jouw hondje te socialiseren, het juiste gedrag aan te leren en vervelend gedrag voor te zijn. Alles wordt namelijk opgeslagen in dat kleine koppie en dit vormt de basis voor zijn verdere leven.

 

Kortom, werk aan de winkel. Voor jou en voor ons. 

 

Puppies leren het beste spelenderwijs. Daar maken we graag  gebruik van. Basiscommando's leren we aan middels beloning. Maar we moeten ook grenzen stellen en de honden leren dat ze niet overal hun zin in kunnen krijgen. Ook dat hoort bij opvoeding.

 

De commando's die aan de orde komen, zijn o.a.: zit, af, hier, los, let op, vrij. Zelfbeheersing en controle over impulsen van de hond zijn minstens zo belangrijk. Dus niet de hele tijd tegen je opspringen, niet je arm uit de kom trekken als jouw hond naar een andere hond wil etc..  Ook daar besteden we ruimschoots aandacht aan.

 

Onze Puppycursus sluit aan op de Minipuppycursus. Je kunt gewoon doorstromen zodra de pup minimaal 12 weken oud is. Ook als je niet hebt deelgenomen aan de Minipuppycursus ben je natuurlijk van harte welkom op onze Puppycursus, mits het hondje niet jonger is dan 12 weken.

 

Met een puppy is huis komt er vaak heel wat op je af. Zeker als het je eerste puppy is, krijg je van alle kanten goedbedoelde - en vaak tegenstrijdige- adviezen. Met de door ons samengestelde Puppymap krijg je antwoord op de meest gestelde puppyvragen. Gedurende de looptijd van de cursus kun je via onze website inloggen en kun je deze Puppymap raadplegen.