Open Inloop

Een enorm groot voordeel van onze open inloop lessen is dat je altijd welkom bent! Er is namelijk geen startdatum EN je betaalt per les dat je meedoet. Onze instructeurs maken de oefeningen op maat; voor iedere hond en zijn baas het juiste niveau :-)

 

Waarom meedoen aan een open inloop?

  • Je bent op zoek naar een hondenschool en wilt komen proeven van onze lessen samen met jouw hond.
  • De puppy- of pubercursus start nog niet maar je wilt al graag aan de slag.
  • je wilt nog een paar extra lessen volgen maar niet een hele cursus.

Wij hebben 2 verschillende groepen:

  1. Pups: voor de jongste honden van 9 weken t/m 4 maanden oud, van elk ras/kruising en formaat. Jij en jouw pup gaan elkaar spelenderwijs goed leren kennen. Waarbij de communicatie en het contact tussen jullie een rode draad in de lessen is. We besteden  aandacht aan het socialiseren, netjes aan de lijn wandelen en het hierkomen.
  2. Pubers: voor jonge honden vanaf 5 maanden oud. DE leeftijd voor een hond om zijn omgeving eens goed onder de aandacht te houden. Vandaar dat deze lessen vooral gericht zijn op het contact tussen hond en eigenaar, het hierkomen, netjes aan de lijn wandelen en hoe om te gaan met al die afleidingen!

Je kunt iedere week starten bij de open inloop en je betaalt per les dat je komt €10,-. Wil je deelnemen? Dat horen we graag uiterlijk 1 dag vooraf.  Wil je weten wanneer de open inloop is? Klik hier