Op Maat

Heb jij dat ook? Dat je wel de Puppycursus gevolgd hebt maar nog niet helemaal tevreden bent hoe jouw hond het doet; omdat hij nog teveel aandacht heeft voor zijn omgeving of nog moeite heeft met zijn zelfbeheersing?

 

Dan is onze ‘Op maat’- cursus echt iets voor jullie! Tijdens deze cursus van 9 lessen mag jij zeggen wat je wilt oefenen en waar je nog hulp bij nodig hebt. Want elke hond is anders en niet elke hond is een kant-en-klaar-pakketje na een gevolgde cursus. 

 

De lessen zijn in kleine groepen zodat je van elkaar kunt leren en ervaringen met elkaar kunt delen. De oefeningen worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen. We werken met maximaal 6 combinaties. 

 

Om deel te kunnen nemen hebben we een aantal basisvoorwaarden opgesteld. Je hebt minimaal een Puppycursus afgerond. Bij ons of bij een andere hondenschool. En jouw hond mag geen agressie vertonen naar andere honden. Dit gedrag is beter om te buigen met gedragsbegeleiding. 

 

Voldoet jouw hond aan de twee voorwaarden en wil jij onze Op Maat-cursus volgen? Schrijf je dan nu in via de knop 'aanmelden'. In het vak 'Bijzonderheden' kun je gerichte informatie kwijt over het gedrag van jouw hond waar jij hulp bij wilt (je persoonlijke doelen). Dit nemen wij dan mee in de lessen. We ontmoeten je graag!