De Hondenschool

Bij ons kun je terecht met honden van alle leeftijden. Of je nu een puppy bij een erkende fokker hebt gekocht, een volwassen hond hebt en wilt gaan sporten of een zwervertje uit Griekenland onder je hoede hebt gekregen, bij ons werk je vanaf les 1 aan jullie baas - hond relatie. 

 

Ons doel is dat jouw hond graag met je samenwerkt en met plezier naar je luistert. Als je bij ons de cursus afrondt, willen wij dat jullie als een team vol plezier met elkaar de komende jaren tegemoet gaan. Wel een team dat onder jouw leiding staat. Daarom kiezen wij voor een hondvriendelijke benadering. Dat betekent dat gewenst gedrag wordt aangeleerd middels beloning. Uiteraard moet je ook grenzen stellen aan het gedrag van jouw hond. En jouw hond moet die grenzen eerst leren kennen. Hoe je dat de hond aanleert, daarvoor zijn wij weer.

 

Onze cursussen staan open voor alle rassen. Wel zoeken wij naar balans in diversiteit aan hondenrassen binnen een groep. Alle gedragscursussen bestaan uit negen praktijklessen. Behalve de Kom Hierrrr, die bestaat uit vijf praktijklessen en een theorieavond. 

 

Ook krijg je als cursist bij deze drie cursussen exclusieve toegang tot online informatie die past bij de ontwikkelingsfase van de hond en kun je iedere maand gratis deelnemen aan onze theorieavonden. Wij hebben de nieuwste ontwikkelingen en laatste inzichten op een toegankelijke wijze voor je op onze website gezet. Zo kun je thuis in alle rust de dingen nog eens nalezen als je wilt. Het cursusgeld voor de gehoorzaamheids-cursussen bedraagt € 105,-.

 

De creatieve lessen FUN!, Behendigheid en Hoopers bestaan uit een reeks van 10 lessen en kosten 

€ 100,- per cursus. Onze cursus Balans & Coördinatie bestaat uit 4 lessen en kost €50,-.

  

Onder de knop cursusplanning kun je kijken wanneer onze nieuwe cursussen beginnen. De pups en pubers hebben ook een open inloop les: je kunt dus elke week starten met jouw hond!