Pup instuif Hondenschool De Lijn open inloop

Inhoud Pup-Instuif

 

Een goed begin is het halve werk. En natuurlijk wil jij het meteen goed doen voor jouw puppy, want zo'n kleintje in huis is toch een hele verantwoordelijkheid. De beste start maak jij met onze Puppy-instuif. Want zelfs de aller jongste puppy's leren al iedere dag. En jij bepaalt voor een groot gedeelte wat ze leren.

 

Van 8 t/m 10 weken oud zijn de hondjes nog een onbeschreven blad. Een ideale leeftijd om het socialiseren meteen goed op te pakken.  En omdat ze nog zo jong en kwetsbaar zijn hebben ze jouw begeleiding en bescherming hard nodig. Want die grote buitenwereld is vaak best eng. 

 

Wij helpen jou en jouw puppy direct goed op weg. We leren je hoe je écht goed socialiseert, wat je al wel en nog niet kunt doen met jouw hummeltje en hoe je hem veiligheid kunt bieden. Want dat is waar hij nu in zijn nieuwe familie heel veel behoefte aan heeft. 

 

Wil jij zeker weten dat je vanaf dag één goed bezig bent? Kom dan naar onze Puppy-instuif. Op een speelse, veilige en ontspannen manier leren jij en jouw hondje elkaar beter kennen. Want samen gaan jullie de komende jaren op ontdekkingsreis. Ben jij er klaar voor? Jouw pup wel. 

Wat wordt er van jou verwacht?

  • De instuif is voor pups vanaf 8 tot en met 9 weken oud
  • Omdat jouw pup op deze leeftijd nog niet alle inentingen heeft gehad adviseren wij je nadrukkelijk om direct contact met andere honden te vermijden. Houd afstand tot andere honden en vermijd uitlaatveldjes. 
  • Je reserveert jouw plek heel gemakkelijk per keer dat je wilt komen

Zodra jouw pup 10 weken of ouder is kun jij je aanmelden voor de aansluitende Puppycursus