Pup instuif Hondenschool De Lijn open inloop

Een goed begin is het halve werk. En natuurlijk wil jij het meteen goed doen voor jouw puppy, want zo'n kleintje in huis is toch een hele verantwoordelijkheid. De beste start maak jij met onze Puppy-instuif. Want zelfs de aller jongste puppy's leren al iedere dag. En jij bepaalt voor een groot gedeelte wat ze leren.

 

Van 9 t/m 12 weken oud zijn de hondjes nog een onbeschreven blad. Een ideale leeftijd om het socialiseren meteen goed op te pakken.  En omdat ze nog zo jong en kwetsbaar zijn hebben ze jouw begeleiding en bescherming hard nodig. Want die grote buitenwereld is vaak best eng. 

 

Wij helpen jou en jouw puppy direct goed op weg. We leren je hoe je écht goed socialiseert, wat je al wel en nog niet kunt doen met jouw hummeltje en hoe je hem veiligheid kunt bieden. Want dat is waar hij nu in zijn nieuwe familie heel veel behoefte aan heeft. 

 

Wil jij zeker weten dat je vanaf dag één goed bezig bent? Kom dan naar onze Puppy-instuif. Op een speelse en ontspannen manier leren jij en jouw hondje elkaar beter kennen. Want samen gaan jullie de komende jaren op ontdekkingsreis. Ben jij er klaar voor? Jouw pup wel. 

wat wordt er van jou verwacht?

  • De instuif is voor pups vanaf 9 weken (+ 2e inenting) oud t/m 12 weken oud
  • Je betaalt per keer dat je komt
  • Aanmelden voor een les doe je minimaal 1 dag van te voren via bovenstaand product. Meld je je later aan? Dan word je de volgende les ingepland.

 

Zodra jouw pup 12 weken of ouder is kun jij je aanmelden voor de aansluitende PuppycursusJe mag uiteraard ook kiezen voor één van onze specials!