Hondsdolle dagen!

Na zoveel regen eindelijk zon. Heel veel zon. Wij worden daar heel blij van. Zo blij dat wij speciaal voor jullie de Hondsdolle dagen organiseren.

 

Kom lekker snuffelen aan de verschillende workshops die wij voor je hebben ingepland. Leer & geniet samen met jouw hond. Ook aan de kinderen hebben we gedacht!

 

Bekijk hieronder wat voor dolle dingen wij voor jullie in petto hebben. En springt er iets tussen uit voor jou? Dan kun je direct jouw plek reserveren!

 

We zien jullie graag op de Hondsdolle dagen bij De Lijn

Liefs Suzanne & Jany

 

Band met je maatje

Hoe ontwikkel je de beste band met jouw hond? Ga samen de uitdaging aan en leer in 4 lessen van elk 1 uur hoe jij dit voor elkaar krijgt.

€ 50,00

 • Cursusgroep is vol

Fun!

Een mix van behendigheid, denkspellen en gehoorzaamheid. Teamwork is de rode draad in deze mini cursus. 3 lessen van elk 1 uur.

€ 37,50

 • Cursusgroep is vol

Zoek!

De neus van de hond is een geweldig iets! Hoe kun je die neus nou eens nuttig inzetten? Laat je hond zoeken naar voorwerpen. 2 Lessen van elk 1 uur.

€ 25,00

 • Cursusgroep is vol

Opsporen

Ben je iemand kwijt? Laat jouw hond zoeken! In deze workshop maak je kennis met het opsporen van personen samen met jouw hond. 2 lessen van elk 1 uur.

€ 25,00

 • Beperkte plaatsen beschikbaar

Balanceren kun je leren

Door samen balansoefeningen te doen leer je elkaar goed kennen. Bovendien maak je jouw hond bewust van zijn eigen lichaam. 2 lessen van elk 1 uur.

€ 25,00

 • Beperkte plaatsen beschikbaar

Kind & Pup

Leerzame oefeningen en spelletjes voor kinderen met hun pup. Kinderen vanaf 9 jaar mogen meedoen. 2 lessen van elk 45 minuten.

€ 25,00

 • Plaatsen beschikbaar

Wandelen zonder trekken

3-daagse workshop waarin jij korte metten gaat maken met dat getrek aan de lijn! 3 lessen van elk 1 uur 

€ 37,50

 • Plaatsen beschikbaar

Aandacht a.u.b.!

Heb jij een hond die jou niet meer ziet staan zodra je samen de voordeur uit loopt? Leer hoe jij de aandacht van jouw hond kunt ombuigen naar jou.  3 lessen van elk 1 uur.

€ 37,50

 • Plaatsen beschikbaar

Kind & Hond Fun!

Een mix van behendingheid en denkspellen voor kinderen vanaf 10 jaar met hun hond. Onder begeleiding van een volwassen verzorger. 4 lessen van elk 1 uur (1, 8, 22 en 29 Juni)

€ 50,00

 • Plaatsen beschikbaar

Kind & Hond samen

Ons reguliere Kind & Hond programma voor kinderen vanaf 9 jaar met hun hond. Inclusief eigen werkboek en een E-book voor de verzorgers. 5 lessen van elk 45 minuten (25 Mei, 1, 8, 22 en 29 Juni)

€ 85,00

 • Plaatsen beschikbaar


Spreekuur gedragsprobleem

Loop jij tegen een probleem aan samen met jouw hond? Bespreek hem met Suzanne en je krijgt een 1e advies mee naar huis waar jij mee aan de slag kunt!

 

€ 12,50

 • Beperkte plaatsen beschikbaar