Basis

9 groepslessen voor honden vanaf 8 mnd of aansluitend op onze pubercursus

Selecteer hieronder de gewenste startdatum:

€ 120,00

  • Cursusgroep is vol

Basiscursus Hondenschool De Lijn Jany Geldof

Een goede basis is hét fundament voor een goede opvoeding. Focus van de hond op de baas en zelfbeheersing zijn de uitgangspunten binnen deze  cursus. Oefeningen worden zoveel mogelijk vanuit rust uitgevoerd.

 

Binnen onze maatschapij is een goed luisterende hond HET visitekaartje voor alle honden & hun eigenaren. Jouw luisterende hond is straks een voorbeeld voor veel andere mensen.

 

We gaan aan de slag met het wandelen aan de lijn waarbij afleidingen geen problemen meer op leveren. En jij kunt jouw hond met een gerust hart los laten lopen omdat je zeker weet dat jouw hond WEL komt als je hem roept.

 

Mopperen met "foei" hoef jij niet meer te doen. Jij leert het beste uit jouw hond te halen. Opmerkingen als "hij doet niks hoor" of "dat doet hij anders nooit" hoef jij niet te maken, omdat jij de grenzen van jouw hond kent. 

 

Ook gaan jullie werken aan het geven en opvolgen van commando's op steeds grotere afstand van elkaar. Denk hierbij aan oefeningen zoals -blijf- en -wacht-. Je leert jouw hond vertrouwen op te bouwen zodat hij op verzoek bij jou weg durft te lopen om op zijn plaats te gaan liggen, ongeacht waar je bent.

 

De gehoorzaamheidsoefeningen worden afgewisseld met leuke denkspellen en balansoefeningen. Zo ontstaat er een mooi evenwicht tussen Actie en Ontspanning.

 

De cursus is voor de doorzetters onder de hondeneigenaren die een andere manier van omgang met hun hond aandurven. Dat je meer momenten krijgt waarin je tegen je hond kunt zeggen "YES!". En dat het woordje "Foei" in de kast gelegd kan worden.

inhoud basis cursus

  • Voor honden en hun eigenaren die graag weer samen op 1 lijn willen zitten 
  • Leeftijd van de hond vanaf 8 maanden of aansluitend op de pubercursus.
  • Maximale groepsgrootte is 6 deelnemers met hun hond.
  • Duur van de cursus is 9 praktijklessen van een uur met huiswerk per les.
  • Buiten de lestijden om is er de mogelijkheid tot contact met je eigen instructeur via een whats-app groep.
  • Ledentoegang op onze website: online huiswerk & alle artikelen die je ondersteunen bij de opvoeding van jouw hond.

Wil jij je specialiseren na deze cursus? Ga dan voor  één van onze specials