Basis-Cursus

Groepscursus Basis 9 lessen van 1 uur

€ 115,00

  • Plaatsen beschikbaar

Basiscursus Hondenschool De Lijn Jany Geldof

Met de Basiscursus gaan jij en jouw hond de puntjes op de -i- zetten.

 

Een goede basis is namelijk het fundament voor een goede opvoeding. Focus van de hond op de baas en zelfbeheersing zijn de uitgangspunten binnen onze basiscursus. Oefeningen worden zoveel mogelijk vanuit rust uitgevoerd.

 

Binnen onze maatschapij is een goed luisterende hond HET visitekaartje voor alle honden & hun eigenaren. Jouw luisterende hond is straks een voorbeeld voor veel andere mensen.

 

We gaan aan de slag met het wandelen aan de lijn waarbij afleidingen geen problemen meer op leveren. En jij kunt jouw hond met een gerust hart los laten lopen omdat je zeker weet dat jouw hond WEL komt als je hem roept. Opmerkingen als "hij doet niks hoor" of "dat doet hij anders nooit" hoef jij niet te maken, omdat jij de grenzen van jouw hond kent. 

 

Ook gaan jullie werken aan het geven en opvolgen van commando's op steeds grotere afstand van elkaar. Denk hierbij aan oefeningen zoals -blijf- en -wacht-. Je leert jouw hond vertrouwen op te bouwen zodat hij op verzoek bij jou weg durft te lopen om op zijn plaats te gaan liggen, ongeacht waar je bent.

 

De gehoorzaamheidsoefeningen worden afgewisseld met leuke denkspellen en balansoefeningen. Zo ontstaat er een mooi evenwicht tussen Actie en Ontspanning.

 

De Basiscursus is voor de doorzetters onder de hondeneigenaren die het leuk vinden om met de hond bezig te blijven en die willen werken aan een nog hechtere band met hun viervoeter.

inhoud cursus basis

  • Voor honden en hun eigenaren die graag de puntjes op de -i- willen zetten.
  • Leeftijd van de hond vanaf 8 maanden of aansluitend op de pubercursus.
  • Maximale groepsgrootte is 7 deelnemers met hun hond.
  • Duur van de cursus is 9 praktijklessen van een uur met huiswerk per les.
  • Buiten de lestijden om is er de mogelijkheid tot contact met je eigen instructeur via een whats-app groep.
  • Ledentoegang op onze website: online huiswerk & alle artikelen die je ondersteunen bij de opvoeding van jouw hond.

Wil jij je specialiseren na deze cursus? Ga dan voor  één van onze specials of de Masterclass