AL onze groepslessen staan op dit moment stil i.v.m. de lockdown. Reserveren is even niet mogelijk. Honden leren 24 uur per dag. Dus waarom wachten tot na de lockdown? Start effectief met ons Online programma Simply the Best. 


Adoptiehonden-Cursus

9 groepslessen van elk een uur.

Selecteer hieronder de door jou gewenste cursusdag:

€ 120,00

  • Cursusgroep is vol


Inhoud cursus Adoptiehonden


Jij hebt een hond geadopteerd! Dat verdient een dikke pluim, want kiezen voor een “2e hands” hond doe je niet iedere dag. Vaak vallen mensen voor het lieve schattige koppie van een pup, maar jij hebt heel bewust gekozen voor een hond die nog een kans verdient.

 

En dat is niet niks! Want een hond uit de herplaatsing heeft ook een rugzak. En wat er in die rugzak zit, dat moet jij nog ontdekken. Het is je vast al opgevallen dat wij helemaal hondengek zijn. Daarbovenop hebben wij ook een zwak voor mensen die bewust voor een herplaatser kiezen. Wij hebben ze zelf namelijk ook.

 

Tijdens de cursus Adoptiehonden leer jij jouw nieuwe maatje voor het leven écht goed kennen. Met leuke oefeningen zorgen we dat jullie samen een sterk fundament leggen in de gehoorzaamheid. En ontdekken we samen welke aandachtspunten jouw hond heeft en hoe je jouw hond daarin het beste kunt begeleiden. Denk aan bijvoorbeeld angst of onstuimigheid. Het meest belangrijke is dat jij jouw hond leert dat hij er dit keer op mag vertrouwen dat jij zijn laatste baasje bent.  Want dat is wat elke herplaatser het hardste nodig heeft. 

 

Details van de cursus:

  • Voor geadopteerde honden en hun eigenaren die elkaar beter willen leren kennen
  • Maximale groepsgrootte is 6 deelnemers met hun hond
  • Duur van de cursus is 9 praktijklessen van een uur met huiswerk per les
  • Lessen zijn onder begeleiding van Suzanne Heukels of Jany Geldof 
  • Buiten de lestijden om is er de mogelijkheid tot contact met je eigen instructeur via een whats-app groep
  • Ledentoegang op onze website: online huiswerk & alle artikelen die je ondersteunen bij de opvoeding van jouw hond

Wil je graag verder na deze cursus? Ga dan voor één van onze specials


Wat niet weet, wat niet deert


Nederland kent veel honden. Je zou denken dat we dan ook enorm veel over ze weten. Maar iets weten wil nog niet zeggen dat je daar ook iets mee gaat doen.

 

Wij hebben enorm veel hersenspinsels. Dat komt omdat we dagelijks met honden werken. Binnen de hondenschool maar ook privé. En die hersenspinsels willen we graag met je delen. Wij zijn benieuwd hoe jij over 'honden' denkt! 

 

Veel leesplezier!