Animal Event 2018

Iedere meivakantie vindt het Animal Event plaats op het evenemententerrein van Safaripark Beekse Bergen. Jaarlijks trekt Animal Event gedurende drie dagen, duizenden dierenliefhebbers waaronder baasjes met hun honden. 

 

Het evenement staat bol van acts, demonstraties en shows. Je kunt allerlei workshops volgen en heerlijk shoppen bij de 200 kraampjes vol hebbedingen en voeding voor onze dieren. Er valt ontzettend veel te leren maar vooral ook te doen!

De organisator van Animal Event heeft De Lijn gevraagd ook een paar workshops te geven. Een ware droom voor Suzanne! Een uitdaging die zij met 2 handen aanpakt. Samen met naaste collega Jany Geldof is ze nu al druk bezig met de voorbereidingen. Suzanne zal gedurende drie dagen 2 workshops per dag geven (introductie van Suzanne op de website van het Animal event, klik hier).

 

Wij zouden het geweldig vinden als jullie komen kijken.  Of wat dacht je er van om samen met jouw hond mee te doen aan de diverse workshops?

Een workshop duurt 30 minuten en vindt plaats  in de ring van het Beeztees Funbeach. Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen en deelname is op basis van voorinschrijving.

 

Welke workshops gaat Suzanne geven:

 

Workshop Hufterproof

Leren hoe jij jouw hond buitenshuis kunt beschermen tegen opdringerige of vervelende honden, wie wilt dat nou niet? In deze workshop leer je in een korte tijd de handige kneepjes die je dagelijks tijdens het uitlaten van jouw hond kunt toepassen. Jouw hond zal jou daar dankbaar voor zijn. Behalve een goed humeur en een gezonde hond hoef je verder niets mee te nemen . Wij zorgen voor de rest. Na afloop krijg je een leuke attentie mee voor thuis.

 

Workshop Daten met je hond

Echt contact, met alleen maar oog voor elkaar en je met zijn tweetjes samen prettig voelen, dat is daten! En een goede date staat vaak aan de basis van een mooie relatie. Ook met jouw hond kun je echt daten. Hoe? Dat ga je leren tijdens deze workshop. Je mag zelf zorgen voor een goed humeur, een groot hart EN een vrolijke hond.

 

Wij hopen jullie te zien op vrijdag 4 mei, zaterdag 5 mei of zondag 6 mei! Wij hebben er zin in :-)))))

 

Voor meer info (zoals toegangskaarten en -prijzen, plattegrond, adres en programma)  kijk op de website van het Animal Event, klik hier.